2011. június 5., vasárnap

Darrell Royal a tackle-ről

Ma már nem a jég hideg Coca Cola az ami segít visszanyerni a játékosoknak az elvesztett energiát, és nem is a fejnek kell először találkoznia az ellenfél számaival, azonban az itt elhangzottak szilárd elméleti alapot nyújtanak a szereléshez.

A nyaksérülések elkerülése végett, a fej az ütközés egyik oldalán landol. Pár dolog viszont változatlan. Csak ütközni akkor sem volt elég és ma sem az. Ha rossz a megközelítési szög, ha a labdás játékos jó egyensúlyi érzékkel rendelkezik máris egy elszalasztott szerelés társaságában fekhet a védő a gyepen.

Ugyan ez igaz arra az esetre is, ha nem látja ellenfelét mert a földet nézi. Emellett a nem megfelelő alapállás vagy a kézmunka hanyagolása mind ugyan arra az eredményre vezethetnek: Missed Tackle. Darrell Royal a Coca Cola által szponzorált kisfilmben ezt igyekszik kiküszöbölni a védelemből:



1 megjegyzés:

jacksonshah írta...

Great post!!Thanks for sharing it with us....really needed.You’ll be able to order checks for personal or business use. you will not need to concern yourself with having someone else do this once arduous task.NFL Football

Megjegyzés küldése