2011. augusztus 9., kedd

Under Armour E39

A technikai fejlődésnek, mely az öltözködés területén is kezdi megvetni a lábát jelentős állomását képviselheti az Under Armour E39-re keresztelt sorozata, melyben az E az elektronikus funkciót szimbolizálja a 39 pedig a 90-es évek első Under Armour felsőjének megemlékezéseként került a termék nevébe.

Szuper, hogy a ruha is kezd üzeneteket küldözgetni, adatot gyűjteni, de mégis mit takar ez az elektronikus dolog az aláöltözőknél. Nos maga a felső magában nem lenne erre képes. De az abba ültethető eszköz, a bug már igen. Az apró kütyü a gyorsulástól elkezdve, a légzésszámon, az irányváltáson, a bőr hőmérsékletén és az súlypontemelkedésen túl a szív összehúzódásainak számát is méri.A Zephyr tech által gyártott eszközben helyet kapott egy SD kártya, ami közvetlenül tárolja a mért adatokat. Az oldalvonal mellett ácsorgó kíváncsi edzőknek sem kell megvárni, míg atlétájuk lecsoszog a pályáról ugyanis Zephyr-nél rájuk is gondoltak. Bluetooth-on keresztül szinte mindennel rá lehet hangolódni a bug adására. Gyakorlatilag élő technikai közvetítés tekinthető meg a játékosról számokba öntve.

Mire lehet majd ezt használni a későbbiekben? Példának okáért a legutóbbi NFL Combine-on már pár szerencsés sportoló megismerkedhetett az E39-el. A felkészülés során az egyik neves egyén 20 yardos sprintelés közben viselte a bug-os felsőt. Az adatokat szemlélve az edzőjének feltűnt, hogy 10 és 20 yard között némi sebesség csökkenés jelentkezett atlétájánál. A felvételeket visszanézve kiderült, hogy túl hosszúakat lépett a sportoló.A bolti értékesítésre még várni kell egy picit. A cég csak 2012-ben kezdi a termékek nagyobb terjesztését és annak első állomásai csak az UA szponzorált játékosok és csapatok lesznek.

1 megjegyzés:

hong írta...

Great post!!Thanks for sharing it with us....really needed.You’ll be able to order checks for personal or business use. you will not need to concern yourself with having someone else do this once arduous task.NFL Football

Megjegyzés küldése