2012. február 2., csütörtök

Exklúzív infók a Super Bowl XLVI-ről (blogajánló)

Az idei év legnagyobb NFL football őrülete pár napon belül számunkra is megkezdődik, ugyanis hamarosan bevonulnak a csapatok az indianapolisbeli 70000 férőhelyes Lucas Oil Stadium-ba. A Super Bowl XLVI. idén a New England Patriots és a New York Giants játékosainak vérét kívánja majd, hogy eldőljön ki cipelheti haza a Vince Lombardi trófeát.

Legtöbbünk otthonról egyedül vagy kisebb társaságban, illetve szórakozóhelyek összegyűlve izguljuk majd végig az eseményeket, illetve mosolygunk a reklámokon. Számunkra február ötödike lesz a nagy nap, azonban a karnevál, melyről általában nem sokat tudhatunk már régen elkezdődött.


Az osztrák DIV II. tavalyi bajnok csapatának, a Budapest Hurricanes-nek az irányítója Bencsics Márk, aki a magyar sajtó tagjaként képviseli hazánkat úgy vélte, hogy itt az ideje az éterbe lökni gondolatait. Erre pedig nem kisebb apropót választott, mint a Super Bowl XLVI eseményeinek írásos közvetítését.

Az egyelőre a szűk körnek szánt blog elérhetőségét az amerikai focira éhes olvasók itt megtekinthetik: Egy quarterback blogja

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nice post...
digital marketing course in noida
digital marketing course institute
solar system franchise
solar lights product

Ariza Joseph írta...

Thanks for the wonderful blog.On our CheckOrdering website, we will show you the most effective way to check ordering.
Check Ordering

Megjegyzés küldése