2012. február 2., csütörtök

Exklúzív infók a Super Bowl XLVI-ről (blogajánló)

Az idei év legnagyobb NFL football őrülete pár napon belül számunkra is megkezdődik, ugyanis hamarosan bevonulnak a csapatok az indianapolisbeli 70000 férőhelyes Lucas Oil Stadium-ba. A Super Bowl XLVI. idén a New England Patriots és a New York Giants játékosainak vérét kívánja majd, hogy eldőljön ki cipelheti haza a Vince Lombardi trófeát.

Legtöbbünk otthonról egyedül vagy kisebb társaságban, illetve szórakozóhelyek összegyűlve izguljuk majd végig az eseményeket, illetve mosolygunk a reklámokon. Számunkra február ötödike lesz a nagy nap, azonban a karnevál, melyről általában nem sokat tudhatunk már régen elkezdődött.


Az osztrák DIV II. tavalyi bajnok csapatának, a Budapest Hurricanes-nek az irányítója Bencsics Márk, aki a magyar sajtó tagjaként képviseli hazánkat úgy vélte, hogy itt az ideje az éterbe lökni gondolatait. Erre pedig nem kisebb apropót választott, mint a Super Bowl XLVI eseményeinek írásos közvetítését.

Az egyelőre a szűk körnek szánt blog elérhetőségét az amerikai focira éhes olvasók itt megtekinthetik: Egy quarterback blogja

1 megjegyzés:

Gbet Skill írta...

nice post...
digital marketing course in noida
digital marketing course institute
solar system franchise
solar lights product

Megjegyzés küldése