2010. július 11., vasárnap

Híres fumble-ök: A fumble

(Earnest Byner fumble-je Cleveland városának a soron következő második szívszorító vereséget eredményezte az AFC bajnoki mérkőzéséin.)

A Cleveland Browns játékosának Earnest Byner nevéhez fűződik "A" fumble elkövetése. 1988 január 17-én 65 másodperccel az AFC bajnoki meccsének vége előtt a Denver Broncos gólvonalától nem messze elvesztette a labdát, amikor Jeremiah Castille a Broncos játékosa nagyot ütközött vele. Earnest Byner elszalasztotta az egyenlítő touchdown megszerzésének lehetőségét. A Browns Super Bowl reményei másodpercek alatt szerte foszlottak, amikor a Broncos megszerezte a labdát.

Ez a játék is bevonult Cleveland város frusztráló sporteseményeinek lapjai közé. Itt már több kosárlabda és baseball esemény szerepelt, aminél a város az utolsó pillanatban vesztette el a dicsőséghez vezető utat. Az 1986-87-es bajnoki döntője amit szintén a Denver ellen játszottak csak hab volt a tortán.

Earnest Byner egyébként ezalatt az AFC döntő alatt 67 yardot futott, 7 átvételből 120 yardot szerzett és 2 touchdown-t szedett össze csapatának.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése